Home>Nyhet>Matservering på B 20 Brewpub
Nyhet Tonstad

Matservering på B 20 Brewpub

Under førjulshandelen på Tonstad lørdag, vil B 20 Brewpub introdusere sine matretter. Fra 2. januar starter de med matservering når puben er åpen.

Tommy Kvello, en av eierne, forteller at det blir italiensk pizza og angus hamburger ( 200 gram)med tilbehør på lørdag. Fra årsskiftet utvider de også med biff stroganoff.

Kvello forteller at de har hatt et godt driftsår for brygging av lokalt øl fra Sirdal. Totalt er det brygget 13.000 liter øl dette året, en økning fra første driftsår med 4.000 liter.

Kristian Tronstad eier Sirdal Mat & Brygghus sammen med Tommy Kvello. Dette selskapet eier lokalene (vegg i vegg med rådhuset) og bryggeriets produksjonsutstyr. I driftsselskapet B 20 Brewpub er også Terje Morten Øksendal og Kjetil Haugen medeiere.

Eventyret startet med å brygge tradisjonell pils. Det tar to måneder å brygge før pilsen kan drikkes. I tillegg er det nå kommet sju andre sorter. 60 – 70 prosent eller 1.000 – 1.500 liter selges på puben. Resten selges i butikker i Sirdal og til andre spisesteder i kommunen og utenfor.

Tre sorter selges i butikkene. Foruten vanlig pils, er det Jaktøl og en ny Pale ale.

B 20 Brewpub har mange sorter øl.

Annonse