Home>Alpint>Utmerkede skiforhold
Alpint Front

Utmerkede skiforhold

For noen fantastiske forhold, 2. juledag. Minus ti fra morgenen. Sol. Vindstille. Og flotte løyper i Fidjeland skitrekk. De over 100 alpinistene danset nedover fjellsiden. På brett. Telemarksvinger. Og vanlige alpinkunstner. Kunne ikke hatt det bedre.

Ådneram, Ålsheia og Tjørhomfjellet kunne også melde om gode forhold.

  • Kjempeherlig dag i skitrekket. Fantastisk dag, men litt kaldt mot slutten av dagen, var Else Lindøe Knutsens kommentar etter sesongstart på Fidjeland.

Sesongstart for familien Knutsen fra Stavanger. Fra venstre Else, Marius, Kjetil og Fredrik.

Torbjørn Tjensvold, daglig leder i Fidjeland skitrekk, skal i kveld/natt produsere mer kunstsnø for å kunne åpne fjelltrekket. 11 snøkanoner er klargjort.

  • Kjempefornøyd med 800 besøkende i dag i Tjørhomfjellet og Ålsheia, sier Øystein Tjørhom, daglig leder i Sirdal Skisenter.

Nå konsentrerer mannskapet til Tjørhom & co å produsere mer snø for Huldreheimen i Tjørhomfjellet pluss Bratthenget og Storslalåmløypa i Ålsheia. Nå håper bare Tjørhom på at mildværet og nedbøren som er meldt på slutten av året, styrer unna Sirdal.

Ånen Ådneram melder også om godt 100 besøkende i Ådneram Skitrekk. Fine forhold og Magne Ådneram utnytter kulden til å produsere kunstsnø i fjelltrekket. Han trenger nok noen dager før det er klar.

Annonse

Foto: Henning Sundby så ut til å kose seg med gode Telemarksvinginger i Fidjeland skitrekk.

Her danser man nedover fjellsiden.

Høy fart, gjør at man må bremse litt ned før bratthenget.

Marius kjører på nedover fjellsiden.

Mange åpnet alpinsesongen torsdag.