Home>Nyhet>Godt Nyttår – Sirdal
Nyhet

Godt Nyttår – Sirdal

Nyttårsaften ble en fin dag med sol og stille vær på dagtid. Det fortsatte ut over kvelden. Fyrverkeriet i Øvre Sirdal var veldig flott.

Rakettene var godt synlige. Flotte oppskytinger og det var kjekt å se de mange raketter og nødraketter som kom opp på himmelen.

Nyttårsaften, den 31. desember, er årets siste dag og markerer slutten på det gregorianske kalenderåret og begynnelsen på et nytt, som innledes med 1. nyttårsdag. Nyttårsaften falt i 2018 på en mandag, og faller i 2019 på en tirsdag.

I vestlige land feires denne dagen gjerne med en fest eller et selskap enten hjemme eller ute, som ofte kulminerer med nedtelling til det nye årets begynnelse ved midnatt, og denne tradisjonen er etterhvert utbredt over hele kloden. Fyrverkeri og sjampanje er vanlige innslag.