Home>Nyhet>Marius fikk bestemannspremien
Nyhet Skiskyting Sport

Marius fikk bestemannspremien

Marius Nygård Fidjeland fra Sirdal Skilag fikk søndag bestemannspremien for gutter i Kvalfossprinten, som ble arrangert i Holmenkollen lørdag og søndag. Vandrepokalen går til beste gutt sammenlagt for de to løpene og med sin 1. og 3.plass ble han vinner.

Marius fikk 3. plass i søndagens Kvalfossprint i skiskyting gutter klasse 14 år. Løpet ble arrangert i Holmenkollen i Oslo og Bamas Skiskytter festival hadde 515 deltakere denne helgen. Marius var den eneste fra Sirdal som fikk pallplass.

Søndag var det Normal skiskyting med to liggende skytinger ( 10 skudd) og tillegg på 30 sekunder for hvert bomskudd. Marius fikk to bomskudd, men den gode tiden i løypa gjorde at han klarte 3. plassen.

Macintosh HD:Users:Lsir:Leif Sirevåg Dropbox:Leif Sirevåg:Skjermbilder:Skjermbilde 2020-01-26 14.43.27.png

Løpet lørdag var en tre kilometer sprint med strafferunder. Marius hadde to bom på liggende av ti skudd, men hadde så god fart i sporet at han vant. Hard og god løype.

• Jeg er kjempefornøyd med disse to pallplassene., forteller Marius fra Oslo.

Marius har hatt en bra sesong så langt. Vant åpningsrennet på Hovden.

Det var også en del andre deltakere fra Sirdal, men de nådde ikke opp i den harde konkurransen denne gang.