Home>Front>Trolljeger, salgsboder og scooterløp
Front Nyhet

Trolljeger, salgsboder og scooterløp

Merk av helgen 20. og 21. mars, da blir det Vinterfestival i Ålsheia for første gang. Ølsmaking, scooterløp, salgsboder, Goggen spiller, DJ i eget telt og gjentakelse av fjorårets Trolljeger.

Sirdal Resort drar i gang en vinterfestival og samler dermed enkeltarrangement til en helg. Nede ved parkeringsplassen til Ålsheia (før du kjører opp) blir det to telt.

  • Et messetelt med 11 salgsboder fra Norwegian Outlet. Så blir det underholdning i Ålsheia, der vi drar i gang Trolljergeren for andre året. Vi avslutter med Sirdal Scooterklubb som kjører bakkeløp i bratthenget, forteller Øyvind Tjørhom, daglig leder for Sirdal Resort.

I det andre teltet ved parkeringsplassen vil Goggen spille fra klokka 1200 – 1700 på lørdagen og i pausene spiller DJ Rexid. Når markedsplassen stenger, vil dette teltet være åpent utover kvelden, med musikk, mat og drikke.

Fredagskvelden er det ølsmaking fra B 20 Bryggeri på Tonstad, i restauranten på Tjørhomfjellet.

Foto: Sirdalstrollene fra fjorårets Trolljeger var fra venstre Guri Bratland, Florian Sandfort, Frøydis Kvinen, og Gunhild Kvinen.

Gunhild Kvinen forserer ett av 22 hinder i den krevende løypa.

86 deltakere var påmeldt til fjorårets Trolljeger, som ble avviklet i et ufyse regnvær. 75 deltakere fullførte det fem kilometer krevende løpet. De fleste stilte i lag og kunne da hjelpe hverandre over hinderne. Det fungerte greit.

Annonse

Fjoråret var første gang et vinterløp av denne sorten, med 22 hinder/oppgaver som skulle forseres, ble gjennomført

Sirdalstrollene Gunhild Kvinen, Frøydis Kvinen, Guri Bratland og Florian Sandfort fullførte vinterens råeste hinderløp Trolljegeren i Ålsheia. De brukte 46,16 på de fem kilometerne. Det var det eneste laget fra Sirdal.

Vinterfestivalen kan gjerne bli opptakten til et miniarrangement a la Sirdalsdagene på vinterstid.

Påmelding og info om Trolljeger vinter: https://www.facebook.com/events/401698353748416/

Macintosh HD:Users:Lsir:Leif Sirevåg Dropbox:Leif Sirevåg:Skjermbilder:Skjermbilde 2019-11-20 09.47.03.png

Øystein Tjørhom, daglig leder i Sirdal Resort.