Home>Nyhet>Aslak Haugen er død
Macintosh HD:Users:Lsir:Leif Sirevåg Dropbox:Leif Sirevåg:Skjermbilder:Skjermbilde 2020-02-17 14.25.56.png
Nyhet

Aslak Haugen er død

Aslak Haugen fra Haugen er død, 59 år gammel.

Dødsfallet kom uventet og brått lørdagskvelden. Han var en svært kjent person i kommunen og jobbet hos Risa AS.

Aslak hadde vanligvis vinterpermisjon fra Risa, for da var han hjemme på gården for å ta seg av campingturistene, hyttegjestene og utleie av hytter. Han likte godt å omgås folk og var en svært sosial og omgjengelig fyr, som alle likte. Han sa aldri nei til å kjøre turer og gjøre tjenester med snøscooteren.

Aslak har i alle år jobbet innen maskinentreprenørbransjen. Startet i Statens Veivesen og var senere ansatt hos sin gode venn Tønnes Helle. Så kjørte han skolebussen for Sirdalsruten, før han startet hos Risa i 2008. Kjøring av dumper var hans siste oppdrag hos Risa.

Han og familien drev gården med sauer og kyr til begynnelsen av år 2000.

Annonse

Reising var en av hans lidenskaper sammen med kona Sissel. Han ble også betatt av båtlivet og hadde i mange år båt i Hillevågsvatnet. Den siste tiden var det imidlertid bobil som var hobbyen og for tre måneder siden kjøpte de en stor og ny bobil. En annen stor hobby opp gjennom årene var biler og motorsykler. Han var en flink mann med hendene.

Aslak hadde mange venner som vil savne ham, i familien vil han bli dypt savnet av kona Sissel, barna Kristin og Arild og barnebarna Eirik, Lars, Odin og Carmen.