Home>Alpint>God start på vinterferien
Alpint Front

God start på vinterferien

Etter en bedrøvelig helg med mye uvær i form av nysnø og vind opp i kuling styrke, kom uteværet i dag. Nesten vindstille, gradestokken viste cirka null og litt solglimt innimellom. Ønskestart på ferien.

Folksomt er det i hyttene. Da alle kom ut for å gå på skitur i de oppkjørte løypene, eller besøkte en av de mange alpinbakkene, ble det lange køer. Dette ble imidlertid tatt med godt humør og et smil. De fleste parkeringsplasser var opptatt på denne dagen.

  • Herlig å få være ute og kjøre på ski igjen, var kommentaren.

På Fidjeland var det over 600 som hadde løst billett. De mange på alpinski lekte seg i bakken og svingte i alpinstil og telemarkstil. Nederst var det et parti løssnø og det så kjempeherlig ut. Også de med brett fikk vist sine kunstner.

God svingteknikk.

Fredrik Knutsen går inn for ”landing”.

Brettkjørerne viser sine kunstner og balanse.

Her kjøres det i løssnø.

Telemarkstil og god svingteknikk.

Her kommer en av de mange unge talenter.

Her drives det med opplæring av junior på slalåm.

Været var såpass bra at lunsjen kunne nytes utendørs.