Home>Nyhet>Alle elevene har reist hjem
Nyhet

Alle elevene har reist hjem

De 58 elevene ved Sirdal videregående skole tok med seg lærebøker og PC’er og reiste hjem før helgen. Det var i samsvar med regjeringens vedtak om å stenge alle skoler på grunn av koronaviruset.
  • En merkelig situasjon. Jeg sitter nesten alene på skolen og gjør en del nødvendig administrativt arbeid, sier Johan Vesteraas, rektor ved skolen.

Det skal være færrest mulige treffpunkter på skolen. Lærerne jobber derfor stort sett hjemmefra og legger ut oppgaver elektronisk på ”It’s learning”.

  • Vi legger en plan for uka som elevene skal jobbe etter. Deretter får vi se hvilke erfaringer vi gjør. Sannsynligvis må vi inn og gjøre noen justeringer, sier Vesteraas.

Når det gjelder trening for langrenn og skiskyting, så er både renn og organisert trening avsluttet for sesongen. Etter sesongen er det naturlig at elevene tar det litt rolig, før oppkjøring til neste år starter.

  • Elevene kan og vil naturlig nok holde kontakt med trenerne. Det er jo en del av timeplanen med fysisk aktivitet på egenhånd, sier Vesteraas.

Rektor Johan Vesteraas.