Home>Front>God flyt hjemover – ingen uhell
Front Samferdsel Været

God flyt hjemover – ingen uhell

Etter at vinden roet seg på morgenkvisten søndag og Hunnedalsveien kunne åpne igjen, ble det god flyt over trafikken på hjemveien. Svært mange startet tidlig på formiddagen etter at de hadde ryddet hytta og pakket bilen.

Det meldes heller ikke om noen uhell i løpet av vinterferieuka, selv om det var vekslende og varierende vær og føreforhold. Noen dager var riktig så flotte, mens andre var av den andre sorten med innevær. 60- 80 centimeter med snø er kommet den siste uken.

Vaktleder Anne-Lise Kluge i Sandnes Røde Kors Hjelpekorps på Sinnes, melder om bare småskader i terreng og alpinbakkene. 12 totalt er ført opp i loggen.

Vaktleder Ivar A. Nøttestad i Speidernes Beredskapsgruppe i Ådneram har heller ikke hatt de store skader denne vinterferieuka. De 15-20 medlemmene som har vært på vakt har brukt tiden til å trene i dårlig vær.

Norsk Folkehjelp i Solheimsdalen har også hatt en rolig uke på vakt. Ambulanseoppdrag er det to biler fra Tonstad som tar seg av, disse blir dirigert av AMK Sørlandet.

Uværet lørdag med snøvær og sterk vind, opptil storm i kastene, var noe alle merket. De fleste skitrekkene var stengt. De som var på langrenn fikk føle vindkastene, men det var overraskende mange på tur. Bilistene fikk også merke været med svært dårlig sikt og glatt føre.

Annonse

Foto: På hjemveien søndag ettermiddag måtte du følge køen på fylkesvei 45, men det gikk greit på snødekket føre.

Macintosh HD:Users:Lsir:Leif Sirevåg Dropbox:Leif Sirevåg:Skjermbilder:Skjermbilde 2020-03-01 16.33.34.png

Brøytemannskapene på både Rogaland (bilde) og Agder-siden hadde gjort en bra jobb for de mange som kjørte hjem søndag.