Home>Alpint>Løypene og bakkene venter
Macintosh HD:Users:Lsir:Leif Sirevåg Dropbox:Leif Sirevåg:Skjermbilder:Skjermbilde 2020-03-04 17.20.47.png
Alpint Front Skiløyper

Løypene og bakkene venter

Eventyrlige forhold i Øvre Sirdal. Massevis av snø. Sol. Stille. Kaldt (12 minus torsdag morgen). Mye å glede seg til for de som renner alpint og de som går langrenn.
  • Helt fantastiske forhold. Kunne ikke vært bedre, meldes det fra alle tre skitrekkene øverst i dalen.

Roy Kleiberg, driftsleder i Sirdal Skisenter, kan glede seg over at det er nok snø. Alle heiser er klar for helgen. – Bedre forhold kan ikke tilbys turistene.

Både Fidjeland Skitrekk og Ådneram Skitrekk melder om utmerkede forhold. 120 centimeter snø ved starten i Ådneram. Begge kjører alle heiser helt til topps.

Forholdene i langrennssporene er også de beste. Løypene blir klar fra Grydalen, Sirekrok-løypa, Flatstøldalen, begge sider på Suleskard og Bergetjørn-løypa.

Sirdalsløyper melder også om fantastiske forhold og løypene som er oppkjørt er; Forsbergløypa,Haugen-Kvæven, Degveien, Sesilåmi, Hønedalen, Flesebekk-Donsen, Fiskebudalen, Tjørhom-Nesset, Fåråsen, Finnstølløypa og Nesedalen.

Værutsiktene er gode for fredag og lørdag med samme vær som torsdag. Kaldt, fint, stille og sol. Så skal det bli mildere på søndag med et lavtrykk som er på vei inn. Jogledalen, Instestølløypa, og delvis Storeknut er også kjørt!

Annonse

Eventyrlige forhold i langrennssporene.

Ådneram Skitrekk venter mye folk til helgen,

Nå er det eventyrlige forhold i Øvre Sirdal.