Home>Arkiv>UKM uten publikum
Macintosh HD:Users:Lsir:Leif Sirevåg Dropbox:Leif Sirevåg:Skjermbilder:Skjermbilde 2020-03-10 11.48.34.png
Arkiv

UKM uten publikum

Som et tiltak i å være i forkant av eventuell koronasmitte, så har Sirdal kommune valgt å gjennomføre årets UKM uten publikum. Forestillingen er torsdag 12. mars i kulturhuset, det er 40 påmeldte deltakere fordelt på 16 innslag. Forestillingen blir gjennomført som planlagt men uten publikum tilstede i salen.

Sirdal kommune har lagt opp til at det likevel skal bli en flott kveld på scenen for deltakerne, der de vil fungere som publikum for hverandre, og de får vise seg frem i beste UKM-ånd. I tillegg vil de få tilbakemeldinger fra fagpanel som kommer i regi av UKM.

Mange ungdommer har øvd og forberedt seg til UKM, og en stor del av dette handler om å vise seg frem for publikum og familiemedlemmer. Arrangøren har derfor funnet en alternativ og kreativ løsning: Arrangementet blir filmet, og blir lagt ut på kommunen sin internettside i etterkant. www.sirdal.kommune.no

Til deltakerne: 

Sirdal kommune ønsker velkommen som deltakere, og vi gleder oss til å se dere på scenen. Lyd-/sceneprøver vil gå som planlagt etter avtale. Informasjon blir sendt til hver enkelt av dere. Eventuelle syke deltakere bes om ikke å stille på arrangementet.

For de som allerede har kjøpt billett, så vil disse bli tilbakebetalt fra kommunen. Vi oppfordrer alle til å se forestillingen på hjemmesiden til kommunen.

Annonse