Home>Alpint>Bedre søndagsbesøk
Macintosh HD:Users:Lsir:Leif Sirevåg Dropbox:Leif Sirevåg:Bilder 2020:2020-04-18 11.28.08.jpg
Alpint Front

Bedre søndagsbesøk

Søndag var det langt bedre besøk i alpinbakkene i øvre Sirdal. Over 500 betalende besøkte skitrekkene Tjørhomfjellet, Fidjeland og Ådneram, mot 200 lørdag.

Tjørhomfjellet kommer til å ha åpen stolheisen hver dag denne uken. Værmeldingene er de beste, et høytrykk som skal holde seg hele uken. Minusgrader på nettene og mange varmegrader på dagtid. Sol, stille og pent vær er værmeldingene.

Smitteverntiltakene er blitt godt mottatt hos gjestene. Ingen sure miner. Alle fornøyde. Arrangementene i helgen har gått knirkefritt og de frivillige hjelpeorganisasjonene fra Norsk Folkehjelp, Røde Kors Hjelpekorps og speidernes beredskapsgruppe har hatt en rolig og fin helg. Norsk Folkehjelp vil også ha stasjonert en ambulanse i neste uke siden Tjørhomfjellet har åpent.

Øystein Tjørhom, daglig leder i Sirdal Skitrekk i Tjørhomfjellet er fornøyd med tiltakene som ble iverksatt. Han vil også gi ros til de ansatte som har gjort en god jobb.

Ellers meldes det om stor utfart av dagsturister til Hunnedalen og noen steder i øvre Sirdal. Mandag åpnes det for overnatting på hyttene og i løpet av uken og spesielt neste helg ventes det stort innrykk til hyttene i Sirdal. Da forventer også alpinarrangørene mer besøk, både kommende helg og 1. mai-helgen.

Foto: Det har vært liten kø ved stolheisen i Tjørhomfjellet.

Annonse

Macintosh HD:Users:Lsir:Leif Sirevåg Dropbox:Leif Sirevåg:Bilder 2020:2020-04-18 11.29.48.jpg

Stolheisen har ikke hatt stort besøk i helgen.