Home>Front>Bra føreforhold
Macintosh HD:Users:Lsir:Leif Sirevåg Dropbox:Leif Sirevåg:Bilder 2020:2020-04-24 11.27.31.jpg
Front Skiløyper

Bra føreforhold

Jeg hadde bra feste oppover med vanlig klister. Så måtte jeg smøre om. Fantastiske forhold, sier Snorre Olaussen etter skitur innover Hønedalen mot Instestøl. Han bor i leilighet på Sinnes, men jobber vanligvis på Svalbard.

Da Korona-krisen inntraff, måtte vi ta oss nedover til Stavanger (hjemkommunen) og Sirdal. På Svalbard har det vært en kald vinter med lite snø.

Ideelle føreforhold og gode skimuligheter i løypene. Forholdsvis lite folk i løypene, så det var ingen trengsel.

På Haugen traff vi Sindre Aamos og Lisa Willassen fra Sandnes, Edith Dallaire Refsland fra Kverneland og Søren Årstad fra Stavanger. De hadde mål om å gå inn til Ånghelleren og over Urdalskaret via Finnstøl og tilbake til Fidjeland. En flott rundtur i finværet.

– Herlig å være på fjellet i det flotte været og gode føreforhold, sier Lisa og Edith, som gleder seg til å gå tur, med forholdsvis lite turister i løypene.

Foto: På tur oppover Hønedalen med Sindre Aamos ( fra venstre), Lisa Willassen, Edith Dallaire Refsland og Søren Årstad.

Annonse

Macintosh HD:Users:Lsir:Leif Sirevåg Dropbox:Leif Sirevåg:Bilder 2020:2020-04-24 11.36.39-2.jpg

Kristian Fløysvik og sønnen Liam slapper av utenfor bobilen.

Familien Fløysvik fra Hommersåk kom til Sirdal seint torsdag kveld. To av barna hadde skole på formiddagen, mens minstejenta var fri for den slags plikter. Fredag skulle de forflytte seg til Kvæven og overnatte der.

Macintosh HD:Users:Lsir:Leif Sirevåg Dropbox:Leif Sirevåg:Bilder 2020:2020-04-24 11.44.25-2.jpg

Snorre Olaussen hadde hatt en fin tur innover Hønedalen.