Home>Alpint>Fantastiske forhold i bakken
Macintosh HD:Users:Lsir:Leif Sirevåg Dropbox:Leif Sirevåg:Skjermbilder:Skjermbilde 2020-02-12 11.03.05.png
Alpint Nyhet

Fantastiske forhold i bakken

I alpinbakken er det helt fantastiske forhold. Vi vil ha gode snøforhold til langt ut i mai, sier Roy Kleiberg, driftsleder ved Sirdal skitrekk i Tjørhomfjellet, og legger til at det er massevis av snø.

Denne uken har de hatt åpent i stolheisen og besøkende er 945 gjester for de fire dagene:

  • Mandag 131
  • Tirsdag 225
  • Onsdag 340
  • Torsdag 249

De siste dagene har det vært best forhold om morgenen, etter nattefrost. Utpå dagen blir det mer slush. Derfor er det mange som har kommet tidlig.

Macintosh HD:Users:Lsir:Leif Sirevåg Dropbox:Leif Sirevåg:Bilder 2020:2020-04-18 11.07.26.jpgØystein Tjørhom

Daglig leder, Øystein Tjørhom, legger til at det foreløpig ikke er tatt noen beslutning om hvor lenge alpinbakken vil ha åpent i ukene. Tjørhom håper å kjøre i helgene lengst mulig. Det ventes mye folk til helgen og Tjørhom vil vurdere tiltakene ved 550 gjester om de skal gå opp til 700 som er grensen for maks antall gjester nå.

Tjørhom synes det er gledelig at gjestene er så fornøyde og gir gode tilbakemeldinger på deres smitteverntiltak.

Skitrekkene på Fidjeland og Ådneram har heller ikke tatt noen avgjørelse om hvor lenge de vil ha åpent. Det blir i alle fall åpent kommende og neste helg for alle trekkene.

Annonse

Når det gjelder skiløypene, er det best forhold tidlig på dagen og best i de oppkjørte løypene. Med varmen blir det vanskelig å gå utenom løypene. Der blir snøen mer rotten.

Foto: Arkivfoto fra stolheisen.