Home>Nyhet>Lesedager på hytta
Macintosh HD:Users:Lsir:Leif Sirevåg Dropbox:Leif Sirevåg:Bilder 2020:2020-04-20 11.38.16-2.jpg
Nyhet

Lesedager på hytta

Fantastisk å kunne løpe i bare shorts, med snø på begge sider av veien. Helt utrolig følelse, sier Ole Kristian Holme (til venstre) og Martin Helgø Tveit fra Stavanger, som har installert seg på hytta på Smølåsen.

De er til daglig studenter ved NTNU i Trondheim. Siden universitetet er stengt, har de tatt turen hjem og videre til hytta. De tok en rask løpetur mandag formiddag. Åtte kilometer var dagens tur på 40 minutter, deretter hjem til hytta for lesing.

  • En annen dag får vi bytte ut joggeskoene med skiene og ta oss en lengre tur i det flotte været. Sol, skyfri himmel og 10-15 varmegrader utpå dagen.

Ole Kristian og Martin kan ikke ha bedre vær og omgivelser til lesedager på fjellet, når det meste er stengt ned.