Home>Front>Fantastisk pinseaften
Macintosh HD:Users:Lsir:Leif Sirevåg Dropbox:Leif Sirevåg:Bilder 2020:2020-05-30 13.09.15.jpg
Front

Fantastisk pinseaften

For et vær. For en pinseaften. For en utfart. I øvre Sirdal har det virkelig vrimlet med folk som har gått på tur, syklet, padlet kano, årets første bading, årets siste skitur. Stor trafikk både til Lyseveien og over Suleskard til Brokke.

Mange skuelystne som ville se de store snømassene og de høye brøytekantene etter årets snøvinter. Temperaturen svinger fra et par grader på natta til 25 grader i solveggen på ettermiddagen. Turistene koser seg utendørs og på terrassen til Sinnes fjellstue var det heller folksomt.

Klatreparken i Tjørhomfjellet hadde 63 på besøk i dag. For søndag var det booket 33 og mandag 44. Det er plass til 150 på en dag. Men det er en god start på sesongen for Høyt & Lavt.

Foto: Max Shahimi fra Stavanger balanserer på planker med en vakker bakgrunn med snødekte fjell.

Macintosh HD:Users:Lsir:Leif Sirevåg Dropbox:Leif Sirevåg:Bilder 2020:2020-05-30 13.18.16.jpg

Populært med zip-lines.

Zip-lines er det mest populære for de som besøker parken. Vi traff tre Randaberg-jenter Synniva, Emma og Mathilde Goa som hadde vært der hele dagen. De hadde det kjempegøy og tok både liten og stor zip-lines. De var i hytta ved Brekkebu.

Annonse

Linda Edland var sammen med sønnen Sigve fra Stavanger. De hadde hytte på Myraleite og trives så godt her at de har anskaffet årskort. Og med ferie i Norge dette året, passer det godt.

Alle som ønsker å besøke klatreparken, må booke sine billetter online. Og husk å ha på hansker, det er påbudt i disse korona-tider.

Linda Edland trives med å sveve over vatnet i zip-lines.

Macintosh HD:Users:Lsir:Leif Sirevåg Dropbox:Leif Sirevåg:Bilder 2020:2020-05-30 13.44.00.jpg

Linda Edland hjelper sønnen Sigve etter den lange zip-lines over Beinesvatnet.

Emma Goa fra Randaberg svever over Beinesvatnet i den lange zip-lines.