Home>Nyhet>Frigjøringsdagen markert
Macintosh HD:Users:Lsir:Leif Sirevåg Dropbox:Leif Sirevåg:Bilder 2020:2020-05-08 12.37.34.jpg
Nyhet

Frigjøringsdagen markert

Det ble en fin markering av frigjøringsdagen, med kransnedlegging og appell ved ordfører Jonny Liland. Arrangementet var ved minnestøtten i Stronda på Tonstad fredag.

I år er det 75 år siden krigen tok slutt. Dette hadde en tenkt å markere med et større arrangement på Tonstad i dag. På grunn av korona-situasjonen og de tiltakene som er innført for å hindre spredning av smitte, så ble dette arrangementet gjort om til et mindre arrangement for spesielt inviterte.

Foto: Markeringen av frigjøringsdagen ved Stronda. Fra venstre ser du Tina Skeie (spilte trompet), Svend Egil Testad (sang Ja vi elsker), ordfører Jonny Liland, HV områdesersjantsjef Jon Marius Ousdal og Tom Ådneram.

Se ordførerens tale i opptak her: