Home>Nyhet>Frivillig støtte
Nyhet

Frivillig støtte

Korona-pandemien og nedstengingen av Norge torsdag 12. mars har gitt mange bedrifter store økonomiske problemer. Over 400.000 mennesker er blitt arbeidsledige. Med svekket økonomi annonserer bedrifter mindre for sine varer og tjenester. Det resulterer i reduserte annonseinntekter.

Dette rammer også Sirdalmedia. Annonser ble trukket da Sirdal stengte av reiselivets aktiviteter. Vi går tre tøffe måneder i møte og ber om støtte fra våre lesere.

For de som ønsker å delta med 100 kroner eller et valgfritt beløp, er det mulig å vippse til: 90 14 19 46, Leif Sirevåg.

Vi tar ikke betalt for å lese Sirdalmedia. Vi ønsker ubetalt service og tjenester for våre trofaste lesere. Nå nærmer det seg snart to års levetid. Med lesertjeneste 24/7 tror og håper vi at vi har fått den kontakten med leserne som er ønskelig. Vi varierer fra 4.500 lesere daglig til opp mot 9.000 lesere i toppsesonger.

Dette betyr at vi er den mest leste nyhetsavis for Sirdal. For fastboende og hytteeierne. En rolle som vi trives med. Det viser også at det er et stort behov for informasjon. Vi takker for mange gode tips og innspill fra våre lesere. Dette er meget viktig for at vi skal være lim og lupe for den langstrakte kommunen.

Vi synes det er spesielt kjekt å ha den nære kontakten med leserne. Meninger og debatt er viktig for å ha et levende medieprodukt. Det fremmer ytringsfriheten og samfunnsdebatten. Heldigvis har vi klart å holde det på et akseptabelt nivå, uten sleivspark eller stygge uttrykk og ord. Det aksepterer vi ikke.

Annonse

Regjeringen har bevilget 300 millioner kroner til støtte til mediebransjen. Det omfatter ikke vår nettavis. Det har sammenheng med at nettavisen ikke er medlem av noen organisasjon. Er du medlem og vil ha statlig støtte, må du også ta betalt for tjenesten. Da blir det kostbart for leserne og den politikken ønsker ikke vi.

Koronakrisen er også blitt en mediekrise. Vi er ikke like robuste som andre medier som får inntekter fra både annonser og betalt abonnement. Vi ønsker all digital journalistikk gratis.

Derfor er det ønskelig med en håndsrekning denne sommeren. Den kan bli spennende med alle som skal ha ferie i Norge.

Macintosh HD:Users:Lsir:Leif Sirevåg Dropbox:Leif Sirevåg:Skjermbilder:Skjermbilde 2020-05-21 09.57.11.png