Home>Arkiv>Miljøvennlig butikk venter 4.000 varer
Macintosh HD:Users:Lsir:Leif Sirevåg Dropbox:Leif Sirevåg:Bilder 2020:2020-05-08 13.36.35.jpg
Arkiv Front Næringsliv

Miljøvennlig butikk venter 4.000 varer

I neste uke skal over 4.000 varer på plass, før vi åpner ”ny” butikk torsdag morgen. Da har vi helt ny layout på hele butikken. Alt er nesten endevendt og har fått nye plasseringer, sier Gerd Madland, Joker Sinnes eller GP, som har ledet arbeidet sammen med en prosjektleder fra Norgesgruppen.

Kundene vil merke at kjøl- og frysekapasitet nå er sterkt utvidet. De gamle frysediskene og fryseskapene er skiftet ut, siden disse inneholdt en utgående gass som det var dyre miljøavgifter på.

  • Vi gjør utskiftingen (av kjøleskap og frysedisker) og ombyggingen for å tilpasse oss miljøvennlige gasser og krav fra myndighetene. Det gir oss rimeligere utgifter til gass og strøm, sier innehaver Geir Helge Tjørhom.

Det er nå 12 år siden forrige ansiktsløft for butikken. Da ble den utvidet med 400 kvadratmeter. Nå er det miljøtilpasning av kjølekapasitet sammen med nye hyller med elektroniske prislapper på hyllevarene som er i fokus, ved denne endringen. De nye hyllene er også utstyrt med LED-lys.

Foto: Jarle Tjørhom foran frysedisker og fryseskap som skal inneholde melkevarer.

Macintosh HD:Users:Lsir:Leif Sirevåg Dropbox:Leif Sirevåg:Bilder 2020:2020-05-08 13.50.49.jpg

Mineralvann har også fått ny plassering i butikken.

Frukt og grønt samles nå ved et kjøleanlegg, det samme gjør melk, ost og varer fra den sektoren. Videre er det eget skap for pålegg, kjøttvarer og lignende produkter. Mineralvann, øl og brus samles i et skap. Så er det to store disker på golvet som inneholder forskjellige varer. Tre av disse ”boksene” kan veksle fra kjøl til frys.

Annonse

Macintosh HD:Users:Lsir:Leif Sirevåg Dropbox:Leif Sirevåg:Bilder 2020:2020-05-08 13.56.28.jpg

Helene Trydal (fra venstre), Ann Therese Ousdal og Mona Ousdal foran den nye frukt og grøntavdelingen.

  • Når du kommer til butikken, får du et nytt inngangsparti, mens de tre kassaapparatene er flyttet der inngangspartiet var tidligere, sier Jarle Tjørhom.

Lagerkapasiteten blir også bedre, siden det er kommet et nytt rom med ny kjølemaskin.

Når omveltningen er gjennomført kommende uke, vil Joker Sinnes fremstå med en ny miljøvennlig profil. Prislappen for ombyggingen og alt nytt utstyr vil være mellom 3 – 4 millioner kroner for Gerd Madland og Geir Helge Tjørhom.

Macintosh HD:Users:Lsir:Leif Sirevåg Dropbox:Leif Sirevåg:Bilder 2020:2020-05-08 13.51.03.jpg

Noen av varene er klar for å legges i hyllene.

Macintosh HD:Users:Lsir:Leif Sirevåg Dropbox:Leif Sirevåg:Bilder 2020:2020-05-08 13.52.12.jpg

Her kommer det nye fryseskapet for kjøtt og pålegg.