Home>Nyhet>Sommertaxi i øvre Sirdal
Macintosh HD:Users:Lsir:Leif Sirevåg Dropbox:Leif Sirevåg:Bilder 2020:2020-05-26 12.09.39-2.jpg
Nyhet Samferdsel

Sommertaxi i øvre Sirdal

Fredag starter 28-åringen Tareq Alhamza (opprinnelig fra Syria) drosjekjøring i øvre Sirdal. Dette blir et prøveprosjekt sammen med Tonstad Taxi.

I vintersesongen pleier det alltid å være taxi i øvre Sirdal, men trafikken sommerstid har vært litt for lav til at en sjåfør kan leve av det.

Nå vil Tareq prøve kjøring denne sommeren, etter at han ble arbeidsledig da Smak i Sirdal opphører sin kafédrift hvor Tareq har vært daglig leder.

Han har det siste året bodd på Kvæven. Før den tid var han på Tonstad i tre år hvor han lærte seg norsk og gikk på skole der. Under oppholdet på Tonstad sørget han også for å skaffe seg sertifikat med oppkjøring i Flekkefjord.

  • Jeg vil være til tjeneste døgnet rundt, og jeg håper publikum vil benytte tjenesten, sier Tareq.

Han skal ha faste kjøringer til legekontor, sykehus, behandler og lignende. I bilen til Tonstad taxi er det GPS og det tror han vil være til stor hjelp når han skal finne fram.

  • Jeg liker å jobbe og vil gjerne bli mest mulig integrert i det norske samfunnet. Derfor tar jeg de sjanser som byr seg, forteller Tareq, som er glad for det nye jobbtilbudet.

Taxi nås på telefon 92 50 22 07.

Annonse