Home>Front>Sommerturister til fjells
Macintosh HD:Users:Lsir:Leif Sirevåg Dropbox:Leif Sirevåg:Bilder 2020:2020-04-01 11.37.45.jpg
Front Næringsliv Nyhet

Sommerturister til fjells

I løpet av mai starter vi en markedsføringskampanje for å få turister til Sirdal i sommer, sier Eirik Alexander Petersen, daglig leder ved Sirdal Høyfjellshotell.

Hotellet åpnes i juni. Først for arbeidsfolk som jobber på Fidjeland. Deretter legger vi ut familiepakker der overnatting, måltider og aktiviteter er inklusive i prisen. Og til høsten starter skolen her midlertidig, i leide lokaler.

  • Etter tvangsstengning av hotellet av Sirdal kommune fredag 13. mars, trenger vi nå både likviditet og aktivitet for å komme på plussiden igjen, sier Petersen.

Foto: Eirik Alexander Petersen håper på sommerturister til fjells.

Macintosh HD:Users:Lsir:Leif Sirevåg Dropbox:Leif Sirevåg:Bilder 2018:2018-10-07 13.12.33.jpg

Eric og Andrine trives i Klatreparken.

Familiepakken som hotellet skal selge inneholder:

Lørdag: Ankomst med grilling om kvelden.

Annonse

Søndag: Topptur til Hilleknuten.

Mandag: Klatreparken Høyt og Lavt.

Tirsdag: Besøk hos Sirdal Huskyfarm.

Onsdag: Kjøring med Mountain Cars.

Torsdag: Kjerag eller Hilleknuten.

Fredag: Hjem etter frokost.

Macintosh HD:Users:Lsir:Dropbox:BLOGG SM 2018:2018-07-14 11.33.44.jpg

Mountain Cars er populært for liten og stor.

For to voksne og to barn er prisen 25.000 kroner inklusive alle arrangementer, frokost, niste og middag. Om kveldene er det også barnedisco og muligheter for filmer.

Om morgenen legges det opp til digital yoga for de som ønsker en slik start på dagen. Petersen vil også se om det er muligheter til å få til en sykkelaktivitet en av dagene, eller muligens en hel uke hvis det skulle være interesse for det.

Siden det blir en amputert 17. mai-feiring dette året, håper Petersen å ta dette igjen på St. Hans, med sommerfest der bålbrenning, musikk og aktiviteter blir en del av programmet.

Macintosh HD:Users:Lsir:Leif Sirevåg Dropbox:Leif Sirevåg:Bilder 2020:2020-04-01 11.33.26.jpg

  • De som besøker vårt anlegg i sommer, direkte eller via hotellet, vil få kjøre hundespann. Vi vil ha fokus på kontakten med dyr og spesielt hunder. Barn og dyr hører sammen og vi vil at de skal føle seg trygge, gjerne klappe og kose med hundene, sier Odd Kvinen som eier og driver Sirdal Huskyfarm.

Macintosh HD:Users:Lsir:Leif Sirevåg Dropbox:Leif Sirevåg:Skjermbilder:Sirdalmedia delt folder:Skjermbilder:Skjermbilde 2019-11-01 15.15.03.png

Odd Kvinen driver Sirdal Huskyfarm.