Home>Næringsliv>Takk for støtte
Næringsliv Nyhet

Takk for støtte

Macintosh HD:Users:Lsir:Leif Sirevåg Dropbox:Leif Sirevåg:Skjermbilder:Skjermbilde 2020-05-21 09.57.11.png

Sirdalmedia ba om en håndsrekning siden annonseinntektene har sviktet denne våren på grunn av korona-pandemien og nedstengningen av Norge fra torsdag 12. mars. Vi fikk respons fra leserne og vi vil takke for den støtten dere gav. Det varmer.

Vi takker også de trofaste annonsørene som er med oss. De er viktige og når ut til mange lesere. Klikker du på annonsen får du mer utfyllende informasjon og råd fra de aktuelle firmaene.

Vi er den mest leste nettavis for Sirdal. For fastboende og for hytteeierne. En rolle som vi trives med. Det viser også at det er et stort behov for informasjon. Vi takker for mange gode tips og innspill fra våre lesere. Dette er meget viktig for at vi skal være lim og lupe for den langstrakte kommunen.

Tone Grindeland, regiondirektør NHO Rogaland skrev i et leserinnlegg i Aftenbladet:

Aldri har mediene vært så viktige. Og aldri har de vært så sårbare. Samfunnet er avhengig av at mediene fungerer som de skal i en krisesituasjon. Mediene tilhører demokratiets infrastruktur. Og vi trenger informerte innbyggere og en god samfunnsdebatt.

Annonse