Home>Nyhet>2 års jubileum for nettavisa
Macintosh HD:Users:Lsir:Leif Sirevåg Dropbox:Leif Sirevåg:Skjermbilder:Skjermbilde 2020-07-25 11.57.55.png
Nyhet

2 års jubileum for nettavisa

I dag, 25. juli, er det to år siden vi begynte med nettavisa Sirdalmedia.no. 979 artikler har vi publisert på disse to årene, eller 1,3 artikkel gjennomsnittlig pr dag.

Det er en utvikling og produksjon som ansvarlig redaktør, Leif Sirevåg, er svært godt fornøyd med. Flere annonser kunne vært ønskelig. Ikke alle har oppdaget den gjennomslagskraft og muligheter annonser har for å nå lesere. Her kan du ha en åpningsannonse og trykker du videre på den, er det store muligheter for å kunne presentere firmaet og produktene. Det kan byttes og forandres fortløpende.

Elektroniske medier er kommet for å bli og her er det store muligheter. Flere tusen leser oss daglig. Vi er det største nyhetsmediet for Sirdal kommune, for fastboende og deltidsinnbyggere, som blir flere og flere.

Vi er godt fornøyd med utviklingen. Leserne er blitt flinkere til å ta kontakt og fortelle om begivenheter i Sirdal. Dagligdagse ting setter leserne stor pris på. Vi har også et kritisk blikk på kommunen, hvordan politikerne forvalter fellesskapets penger. Vi er ikke alltid enig, men det må tåles. Det er en del av demokratiet.