Home>Næringsliv>Fullbooket denne helgen
Macintosh HD:Users:Lsir:Leif Sirevåg Dropbox:Leif Sirevåg:Bilder 2020:2020-07-09 16.59.24.jpg
Næringsliv Nyhet

Fullbooket denne helgen

Sommerferien er i gang og denne helgen er vi fullbooket. Det betyr at 22 hytter og leiligheter har gjester denne helgen, sier Kamil Szuster som driver Sirdal Hytteformidling. I tillegg markedsfører han VisitSirdal ganske aktivt.

Kamil har for månedene juli og august booket nesten 500 personer som kommer til Sirdal. De kommer fra Norge pluss sju land til.

De fleste gjestene booker seg via internett. I tillegg har Sirdal Hytteformidling fått til et samarbeid med Color Line. Dette har Kamil god tro på, på lengre sikt. Han overtok firmaet denne sesongen og han fikk den mest dramatiske starten som er tenkelig, med Covid 19.

  • Vi har et fleksibelt opplegg. De som vil besøke Sirdal for å gå på tur, spise og sove er her for en natt eller to. Disse foretrekker leiligheter. Familier satser mer på et ukesopphold, spesielt danskene som kombinerer med ferje, sier Kamil Szuster.

Leilighetene prises fra 1.200 – 2.000 kroner pr natt, mens hyttene ligger på fra 5.000 – 10.000 kroner for en uke. Så er det opp til hver enkelt familie om sengetøy og utvask skal være inkludert eller ikke. Det varierer.

I hver utleieenhet er det lagt ut brosjyrer med aktiviteter og muligheter for hva som skjer i Sirdal. Kjerag, Månafossen og Preikestolen er de mest attraktive målene for turistene.

Kamil Szuster ser store muligheter for utleie, sommer som vinter. Han har planer for framtiden og vil gjerne ha flere leiligheter og hytter til utleie. Selv har han erfaring som kjøkkensjef ved Sirdal Høyfjellshotell i mange år. Han kjenner således etter hvert stedet og hvilke muligheter det er for salg til turistene.

Annonse