Home>Kultur>Utekonsert med Bjørn Eidsvåg
Kultur Nyhet

Utekonsert med Bjørn Eidsvåg

Tirsdag 25. august kommer Bjørn Eidsvåg til Tonstad for å spille utekonsert i ”Sybjen-hagen”, bak rådhuset. Blir det dårlig vær, flyttes konserten til kulturhuset.
  • Jeg ser frem til å spille i Sirdal. Sanger skal presenteres for publikum, gamle låter skal pusses opp og kjente sanger skal spilles som de er. Blir moro ! forteller Bjørn Eidsvåg.

Med 25 studioalbum og eget hyllest-album har Eidsvåg opparbeidet seg en helt unik posisjon i norsk musikkliv. Han har skrevet en rekke låter som flere generasjoner av nordmenn har et sterkt forhold til. I tillegg har Eidsvåg en unik formidlingsevne både som sanger og historieforteller, noe som får publikum til å vende tilbake år etter år. En konsert med Bjørn Eidsvåg er en opplevelse som egner seg like godt i Oslo Spektrum som i kirker og kulturhus.

Enhet for kultur i Sirdal kommune håper på godt vær denne sensommerdagen. Konserten blir ute i «Sybjen-hagen». Alle må ta med seg egen stol (hagestol/campingstol) eller teppe til å sitte på i hagen. På grunn av smittevern og regler om avstand skal arrangøren sørge for at plassering av publikum skal være innenfor korona-regelverket.

Konsertstart er kl. 19.00 men det er lov for publikum å møte opp i hagen fra kl. 18.00. Dersom det blir fint vær er det en fin anledning til å nyte denne flotte hagen med alle plantene som er her.

Billettpris er kroner 380 og kan kjøpes på www.sirdal.kommune.no eller i Informasjonsavdelingen på rådhuset.

Det er kun forhåndssalg av billetter, det er ikke mulig å kjøpe ved inngangen.

Annonse