Home>Nyhet>Høstfest i Tjørhomfjellet
Macintosh HD:Users:Lsir:Downloads:Høstfest i Sirdal Resort:106787789_3131154613644068_7803973540247425032_o.jpg
Nyhet

Høstfest i Tjørhomfjellet

Sirdal Resort vil arrangere høstfest i Tjørhomfjellet.

Første helgen i september (4. – 6. september) er i tradisjon tro en helg hvor hele familien samles i Sirdal for å se sauene komme ned fra heia.

  • Selv om koronasituasjonen i år har satt en stopper for å gjennomføre Sirdalsdagene ønsker vi likevel å lage et arrangement i litt mindre skala for å kunne fortsette tradisjonen med høstfest i forbindelse med sauesankingen, sier Merete Liland, assisterende serviceleder i Sirdal Resort.
  • Det blir nok dessverre ikke så mange sauer å finne her i Sirdal Resort, i stedet finner du høytflyvende mennesker, fartsfylte mountain carter, smakfull mat og drikke, lokale bedrifter og underholdning på kvelden.

Fredag starter helgen med en helaften med mat og underholdning av Rune Bjerga og Goggen i restauranten, fra kl. 19.00.

Høstfesten fortsetter på dagtid både lørdag og søndag hvor både Høyt & Lavt, mountain cart og kaféen Norwegian Alps er åpent fra 10.30-17.00.

Det blir også mulighet for å sikre seg sesongkort til Sirdal Skisenter med 20% rabatt. Lørdagskveld blir det samme opplegg som fredagens helaften i restauranten med mat og underholdning av Rune Bjerga og Goggen fra kl 19.00.

Macintosh HD:Users:Lsir:Downloads:Høstfest i Sirdal Resort:mcart promo-6.jpg