Home>Nyhet>Sjokk å få stein gjennom soltak
Nyhet

Sjokk å få stein gjennom soltak

For et sjokk. Å få en stein gjennom soltaket var ingen behagelig opplevelse, forteller Svein-Robert Solberg fra Mjøndalen. Han og kona var på ferietur og kom kjørende på Sirdalsveien ved Grendahuset på Tjørhom da det smalt.

Det kom et rush med glassbiter inn i bilen. Steinen og småsteinene kom fra en møtende lastebil som kjørte stein.

  • En forferdelig opplevelse, men det gikk heldigvis bra. Steinen falt rett bak min nakkestøtte. Vi kan ikke takke Torbjørn Vølstad nok for all den hjelpen han kom med. Støvsuger og taping av taket. En engel i nøden, sier Solberg.

Steinen landet på soltaket mellom kajakkene.

Vølstad var nede for å bade da uhellet inntraff ved 17-tiden mandag. Han bor i Klattane boligfelt like ved skiløypa til Sirdal Skiarena.

Vølstad, sammen med naboene, kunne ønske at fartsgrensen på denne rette strekningen av fylkesvei 468 hadde vært satt ned til 60 km/t. De fleste kjører for fort og beboerne er redde for gående, syklister og folk som skal krysse veien for å komme til badestedet.

Steinen og småsteinene falt mellom to kajakker som var festet på taket. Etter at bilen var tapet og støvsuget, ble undertaket dradd på plass, før de fortsatte ferien.

Annonse

  • I natt har vi overnattet i telt på Haukeliseter. En fin opplevelse, men uhellet i går ettermiddag satt i kroppen og vil bli husket lenge, sier Svein-Robert Solberg etter den forferdelige opplevelsen.

Bilen måtte ryddes og rengjøres før de dro videre med sine to kajakker på taket.

Alle foto Torbjørn Vølstad.