Home>Front>Solgt en million kroner over takst
Front Hytter

Solgt en million kroner over takst

Koronapandemien og reiserestriksjoner har satt kreativiteten i sving hos mange dette året. Da er det mange som ønsker seg en leilighet eller hytte å reise til. I helger og ferier. Visninger i Sirdal minner om stor pågang og interesse. 15-20 personer møter frem når det er visning og ikke mange dager senere er hytta eller leiligheten solgt. Mange hytter blir solgt langt over takst.
  • Vi har solgt 30 fritidsboligenheter de tre siste måneder i Øvre Sirdal, mot 24 til samme tid i fjor, opplyser Michael Boxill Knutsen i DnB Eiendom.
  • Interessen for visninger er økende og veldig lovende denne høsten. Selveiertomter er det spesielt stor respons på.

Foto: Haredalsknuden 23 solgt for en million kroner over takst.

Stor interesse

Macintosh HD:Users:Lsir:Leif Sirevåg Dropbox:Leif Sirevåg:Bilder 2020:2020-08-27 12.18.32.jpg

Stor interesse for leiligheter på Sinnes.

Brukte hytter i prisklassen 3 – 4 millioner kroner er det stor interesse for. Det melder alle eiendomsmeglerne. Da er det oftest stort frammøte og salget går forholdsvis raskt i dagene etter visning.

Dyrere hytter til salgspris over fem millioner kroner tar lenger tid. De kjøperne er gjerne noe mer kresne og vil se seg om, både på brukte og nye hytter. Tilbudene er mange i Øvre Sirdal. Toppsesongen varer til slutten av oktober.

Annonse

Kjøpere er barnefamilier og besteforeldre som ser etter familiehytte der barn og barnebarn kan være med.

Kjell Pedersen hos Aktiv forteller om salg av to hytter i Solheim Fjellgrend.

Eiendomsmegler Espen Eide i Eie Eiendomsmegling, har solgt alle brukte hytter som er lagt ut for salg, fra Fåråsen, Suleskard og til Ådneram. Rune Larsen i samme firma, forteller at han har solgt to vertikaldelte hytter i Ådneram.

Over takst

Eiendomsmegler Torill Kalsaas i EiendomsMegler 1, har nettopp solgt Haredalsknuden 23, som ligger i Åsen/Nesset, for en million kroner over takst. Den ble solgt for 4.550.000 kroner. Hytta er 67 kvadratmeter pluss anneks.

  • Det er ikke ofte vi opplever så stor interesse og så god pris, sier Kalsaas og legger til at EM 1 har solgt 23 fritidsboligenheter siste måned.

Eldre hytter inntil fem millioner kroner, er det stor interesse for. Tilbudene er også blitt mange den siste tiden, i denne prisklassen, medgir Kalsaas.

Både meglere og utbyggere forteller at det aldri har vært så stort tilbud av fritidseiendommer i Øvre Sirdal som nå. Du kan velge fra Dorgefossen til Suleskard. Nye og brukte finnes i alle prisklasser. Det er lommeboka som avgjør hva du kan by på.

Sirdal har nå 4.445 fritidsboligenheter.

Macintosh HD:Users:Lsir:Leif Sirevåg Dropbox:Leif Sirevåg:Bilder 2020:2020-09-11 09.46.22.jpg

Eie Eiendomsmegling selger hyttene for Favoritthytten i Ådneram/Suleskard.