Home>Nyhet>Gode meningsutvekslinger
Et bilde som inneholder person, utendørs, mann, personer Automatisk generert beskrivelse
Nyhet

Gode meningsutvekslinger

Tore Kvæven hadde mange gode meningsutvekslinger da han fredag ettermiddag møtte Tonstad-folket. Han stod i to og en halv time utenfor Ekstra og snakket med publikum.
  • Det var ikke tid til pause. Jeg var i dialog med en til to personer hele tiden. Mye bedre å treffe folk ansikt til ansikt enn utvekslinger på Facebook, sier Kvæven og legger til at fem politikere var innom for å drøfte saken.

Kvæven vil gjerne ha en privat folkeavstemming for innbyggerne (cirka 300 stk.) ovenfor Dorgefossen. Han er svært misfornøyd med utviklingen som har vært om hvordan de fastboende har blir behandlet av politikerne i kommunen. Han ønsker at øvre dalen flytter sammen med Gjesdal. Avstemningen finner sted 25. og 28. november.

Kvæven følte debatten var på et folkelig nivå. At noen var helt uenige med hans synspunkter, var han helt forberedt på. Men, mange viste også forståelse for misnøyen og behandlingen som fastboende i øvre dalen har fått.

  • Det var en fin balanse og jeg er godt fornøyd med dialogen som fant sted, sier Kvæven.

Foto: Per Øyvind Grimsby (v) var innom standen til Tore Kvæven.