Home>Arkiv>Kortvarig vintervær – brøyting pågår
Et bilde som inneholder utendørs, snø, bilvei, spor Automatisk generert beskrivelse
Arkiv Samferdsel

Kortvarig vintervær – brøyting pågår

Det blir et kortvarig vintervær det kommende døgnet, var værmeldingen i Dagsrevyen i kveld. Deretter kommer mildværet og nedbøren i form av regn. To brøytebiler fra Risa kjørte ved 19-tiden ut fra veistasjonen ved Svartevatnet for å rydde veiene i Øvre Sirdal.
  • Vi kommer til å kjøre hele natten med begge bilene for å rydde unna snøen som er kommet på fylkesvei 45 ned til Rogalands fylkesgrense. I tillegg kjøres det opp til Ådneram, Lyseveien og Suleskard mot Brokke, sier Fred Jonny Wikøren, byggeleder i Agder fylkeskommune.

19. oktober er ikke noe spesielt tidlig. I fjor var brøytebilene ute både 17. og 27. september for å rydde unna snøen og sluddet.

Årets første snøfall kommer alltid ubeleilig og for mange bilister tidlig, før de har fått skiftet til vinterdekk.

Foto: Snødekke på fylkesvei 45 ved Hunnevatnet i 19-tiden. Veivesenets webkamera.