Home>Nyhet>Starter sportsbutikk
Macintosh HD:Users:Lsir:Leif Sirevåg Dropbox:Leif Sirevåg:/Users/Lsir/Leif Sirevåg Dropbox/Leif Sirevåg/BSM 2019/2019-08-01 12.00.26.jpgBSM 2019:2019-08-07 13.39.45.jpg
Nyhet Sport

Starter sportsbutikk

I løpet av desember vil Julie Olsen starte med sportsbutikk på Sinnes. Hun holder på å pusse opp lokalene som Fjellrypene benyttet ved Fjellstuå.
  • Jeg vil selge nødvendig friluftsutstyr og klær som brukes for å ferdes i fjellet. Jeg har blitt medlem av sportskjeden Stadion og vil få mine innkjøp derfra, sier Julie Olsen, som har savnet en slik butikk i øvre Sirdal.

Samme kjeden bruker Hetland Sport, Tengesdal Sport og Platou. Om vinteren vil hun ha åpent fredag, lørdag og søndag. Sommerstid vil hun komme tilbake til åpningstider.

  • Med min bakgrunn, er det en drøm å kunne få selge utstyr som jeg er særdeles opptatt av selv, sier Julie.

Foto: Julie Olsen gleder seg å starte med sportsbutikk.

Et bilde som inneholder snø, utendørs, gå på ski, person

Automatisk generert beskrivelse

Julie Olsen er et aktivt friluftsmenneske.

Julie Olsen (25) kommer fra Sandnes. Hun har vært daglig leder i Sirdalsløyper SA siden august 2018, i 50 prosent stilling. Det vil hun fortsette med. Hun har en spennende, utfordrende og lærerik stilling.

Hennes bakgrunn er fra skigymnaset på Hovden, deretter var det ett år på folkehøgskole, før hun studerte tre år i Sogndal. Dette resulterte i en bachelor i friluftsliv.

Annonse

Julie har i sin ungdom vært en aktiv alpinist. Hun var medlem av Sandnes Idrettslag, men ga seg med konkurranser etter skigymnaset. Toppturer og frikjøring på ski har lokket mer de siste årene. I tillegg er hun lærer ved leirskoler ved Frikvarteret i Ådneram. Julie er også styreleder av Sirdalsferie.