Home>Annonse>HUSKYFARM OPPLEVELSE
Annonse

HUSKYFARM OPPLEVELSE

 

Tre timers familievennlig program på Sirdal Huskyfarm. Vi starter i hundegården og hilser på alle polarhundene som er trygge og sosiale. Deretter ser vi litt på utstyr og forteller om hundekjøring. Alle får anledning til å kjøre hundespann i rundløyper på gården, enten med vogn eller med slede. Det hele avsluttes innendørs i vår fortellerkjeller med kaffe/te og noe å bite i. Husk å gi tilbakemelding om eventuelle allergier ved booking.

PRIS

NOK 700,- pr. person, barn 4-14 år NOK 400,- pr. barn. Barn 0-3 år gratis.

https://sirdalhuskyfarm.no/no/aktiviteter/huskyfarm-adventure-3-timer/

 

DOGSLEDDING ADVENTURE

Annonse

Et tretimers program med hundekjøring i skogsterreng hvor gjester blir inkludert med huskyer før og etter turen. Vi starter med å hilse på hundene i hundegården og deretter kjører vi bil 5-10 min hvor turen starter, destinasjon er avhengig av snø- og værforhold. Etter at nødvendig instruksjon er gjennomgått, får gjestene ansvar for sitt eget hundespann. Det blir god anledning til å ta bilder under turen. Lunsj blir servert underveis eller etter turen, avhengig av værforhold. Husk å gi tilbakemelding om eventuelle allergier ved forespørsel om booking.

PRIS

Voksen NOK 1,500,- pr. pers, barn/unge mellom 10-14 år NOK 1,000,- kr pr. pers

https://sirdalhuskyfarm.no/no/aktiviteter/dogsledding-adventure-3-timer/ 

MOUNTAIN ADVENTURE

En femtimers dagstur med hundekjøring i høyfjellsterreng hvor gjester blir inkludert med huskyer før og etter turen. Vær- og føreforhold vil alltid være med på å bestemme destinasjon som avtales med gjester i forkant av turen. Vi starter med en innføring i teori og sikkerhet før gjester kjører sitt eget hundespann inn i fjellet over tregrensen. Vi besøker områder nær Norges nest største verneområde – hvor Europas sørligste villreinstamme lever (http://www.nasjonalparkstyre.no/svr/). Halvveis på turen vil vi ha en pause med et enkelt varmt måltid og dele historier fra området vi besøker. Full av nye erfaringer tar vi fatt på turen hjemover og ned fra fjellet – vær forberedt på å bruke bremsen! Husk å gi tilbakemelding om eventuelle allergier ved booking/forespørsel. 

PRIS

NOK 3,000,- per pers.

https://sirdalhuskyfarm.no/no/aktiviteter/mountain-adventure-5-timer/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OVERNIGHT MOUNTAIN ADVENTURE

En 24-timers overnattingstur med hundekjøring i høyfjellsterreng og overnatting i historiske fjellhytter. Destinasjon bestemmes av vær- og føreforhold og avtales i forkant av turen. Her blir gjester inkludert i forberedelser, stell og foring av hunder. Vi starter med en innføring i teori og sikkerhet før gjester kjører sitt eget hundespann inn i fjellet over tregrensen. Vi besøker områder nær Norges nest største verneområde – hvor Europas sørligste villreinstamme lever (http://www.nasjonalparkstyre.no/svr/). På denne turen er middag med påfølgende frokost dagen etter inkludert. 

Vi garanterer en minnerik opplevelse tett på elementene i samspill med natur, polarhunder og mennesker. Her inne på fjellet deler vi på alle praktiske gjøremål som fyring, vannhenting og matlaging. Historien fra stedet serveres under middagen. Husk å gi tilbakemelding om eventuelle allergier ved booking/forespørsel.

PRIS

NOK 4,000,- per pers.

https://sirdalhuskyfarm.no/no/aktiviteter/overnight-mountain-adventure-24-timer/ 

 

EKSPEDISJONSTUR (2 NETTER/3 DAGER)

A 3-day expedition trip with dog sledding in high mountain terrain. This is a trip for those with winter mountain experience and who are in good physical condition. This trek is for two people per dog sled and combines mushing and cross-country skiing. All necessary gear and food are transported on the sled and we can freely and flexibly choose our destination.

We plan to sleep in cabins but have tents if needed. We often seek out areas that are off the beaten track and use maps, compass and GPS to navigate. We guarantee an unforgettable experience in close contact with nature, sled dogs and fellow trekkers. Deep in the mountains, we share all the practical tasks, including building fires, fetching water and cooking, Please let us know about any allergies when booking or sending a request.

PRIS

NOK 5,000,- per pers.

https://sirdalhuskyfarm.no/no/aktiviteter/mountain-expedition-2-netter-3-dager/ 

PREMIUM ADVENTURE

Dette er en unik overnattingstur med enkel høyfjellsluksus med hundespann inn til en historisk fjellhytte hvor alt er inkludert for to personer.

Turen planlegges sammen med gjesten. Det legges stor vekt på høy standard – innhold og servicenivå. All nødvendig ytterbekledning, mat, drikke og utstyr er inkludert. Du vil få oppleve storslått natur nært på elementene – historie, mennesker og urørt natur.

Ønsker du i stedet å sove utendørs under åpen himmel eller bygge din egen snøhule? Stikkord er millioner av stjerner, stillhet, mindfulness og tilhørighet. Ta kontakt med oss og spesifiser dine ønsker. Vi sørger for at gjennomføring og sikkerhet ivaretas.

PRIS

NOK 15,000,- for 2 pers.

https://sirdalhuskyfarm.no/no/aktiviteter/mountain-expedition-2-netter-3-dager/