Home>Nyhet>Brekkebua rives
Et bilde som inneholder tekst, bilvei, utendørs, tre Automatisk generert beskrivelse
Nyhet

Brekkebua rives

Et landemerke på Sinnes blir revet i dag. Brekkebua er historie. Årsaken til at Brekkebua ble totalskadet i brann 28. september var feil på det elektriske anlegget.
  • Den tekniske etterforskningen konkluderer med at en spiker i kledningen har truffet den elektriske ledningen inn til bygget. Dette har da stått og sannsynligvis vibrert slik at det til slutt har blitt en kortslutning og brann, sier lensmann Egil Netland i Sirdal kommune.

Brekkebua har i alle år vært et begrep og et kjent sted i øvre Sirdal for å handle pølser og hamburgere, blant annet. Øystein og Tordis Brekke dreiv stedet i alle år, fram til Øystein ble pensjonist. Etterpå har det vært forskjellige leietakere som har drevet Brekkebua.

Lokalene var ferdig oppusset da bygget ble rammet av brann natt til mandag 28. september. Mattilsynet skulle komme på inspeksjon før åpningen. Etter planen var det to utenlandske kvinner som skulle drive stedet.

Tordis Brekke, som eier bygningen, hadde forsikret bygget.

Et bilde som inneholder tekst, utendørs

Automatisk generert beskrivelse

Et landemerke på Sinnes er borte.