Home>Samferdsel>Ingen taxi i Øvre Sirdal
Et bilde som inneholder himmel, utendørs, bilvei, hvit Automatisk generert beskrivelse
Samferdsel

Ingen taxi i Øvre Sirdal

Vi kommer ikke til å ha stasjonert taxi i Øvre Sirdal denne uken, sier Gunvor Navrestad i Tonstad Taxi.
  • Begrunnelsen er at vi sier nei til kjøring ved store sosiale sammenkomster.
  •  Blant Sirdals innbyggere er det per i dag ingen smitte, men som kjent mangedobles innbyggertallet i ferier slik som juleferien. Når vi da vet at smittetallene er på vei opp i landsdelen, og at det nylig er satt smitterekord, mener vi det er uforsvarlig for våre ansatte og våre kunder å gjennomføre turer som ikke er strengt tatt nødvendige/lovpålagte ut fra våre løyver, skriver Kim Helge Tonstad i Tonstad taxi til Sirdalmedia.
  • Tonstad Taxi er i den store sammenhengen et lite firma som er avhengig av alle sine ansatte og som derfor er svært sårbare om en eller flere sjåfører skulle havne i karantene. Dette kan da gå utover våre «kjerneoppgaver» som er sykekjøring, rutekjøring og TT-turer.