Home>Front>Majestetisk restaurant på Slottet
Et bilde som inneholder fjell, utendørs, reiser, stein Automatisk generert beskrivelse
Front Næringsliv Nyhet

Majestetisk restaurant på Slottet

Høsten 2021 vil en ny restaurant på Slottet åpne. Torfinn Arne Nesset er byggherre i samarbeid med Solhytten og Sinneshyttå. Østerhus står for oppføringen av bygget. I tillegg til restauranten, er det også åtte utleiehytter under planlegging, de vil åpne senere.

I kjelleren er det 230 kvadratmeter, mens det kommer 450 kvadratmeter ovenpå, samt uterestaurant. Kostandene for bygget er 30 millioner kroner.

Plasseringen av bygget er på høyden Slottet i Hoppmannsknuten. Det har gitt navn til prosjektet og bygget. Det blir liggende nedenfor Haugefjedl og Brendeheia. Utsikten fra det som allerede er en kjent utsiktsplass i Sirdal, kan ikke kalles annet enn majestetisk.

Et bilde som inneholder fjell, utendørs, skråning, åsside

Automatisk generert beskrivelse

Plasseringen får en majestetisk plassering på Slottet, med utsikt over det meste på Sinnes.