Home>Nyhet>Sterk vind og nedbør
Et bilde som inneholder snø, brann, natt Automatisk generert beskrivelse
Nyhet Været

Sterk vind og nedbør

Værmeldingene har slått til det siste døgnet, eller siste 24 timer. Lørdagskvelden kom det 20-25 centimeter snø, men på morgenkvisten søndag gikk det over til regn. Nedbøren har fortsatt med regn, sludd og snø. 44 mm er det kommet siste 24 timer (klokka 1400) ved værstasjonen på Sinnes. Vindkastene har vært oppe i 12,7 m/s.

Fra 500 meter til over 700 meter meldes det om samme været. Det har variert hele dagen. Etter at veiene ble ryddet på hyttefeltene og fylkesveiene, er det blitt gode kjøreforhold.

Et bilde som inneholder tekst, pistol

Automatisk generert beskrivelse

Svart asfalt på fylkesvei 45 ved Hunnevatnet.

Tormod Ousdal ved Sirdal Bilberging sier at kjøreforholdene på fylkesvei 45 gjennom Hunnedalen er gode. Det har vært en del trafikk fra Sirdal og nedover fylkesveien i ettermiddag.

Ousdal har selv vært ute med bergingsbilen i dag for å dra opp biler etter at de har sklidd utfor på det glatte føret i morges. Heldigvis melder han at det ikke har vært noen alvorlige uhell.

Geir Helge Tjørhom ved Joker Sinnes melder om stor pågang i butikken for å handle. Derfor har det blitt kø ved butikken i løpet av søndagen.

Annonse

Både fredag og lørdag var det stor trafikk opp til hyttene i Øvre Sirdal. Det meldes om svært godt besøk i julen og romjulen.

Ingen alpinanlegg er tatt i bruk, men tirsdag kommer sannsynligvis Fidjeland skitrekk til å åpne for skientusiastene.

Et bilde som inneholder natt, mørk, lys

Automatisk generert beskrivelse

Kraftige snø og sluddbyger for brøytemannskapene.