Home>Front>Anerkjennelse til SRS Media AS
Front Kultur Nyhet

Anerkjennelse til SRS Media AS

Svein Rune Skilnand, bosatt på Fidjeland, er filmfotograf og produsent. Han har mottatt en stor anerkjennelse fra et av verdens største krigsmuseum, Imperial War Museum (IWM) i London. Skilnand har fått en hyggelig epost med forespørsel om han kan være med på en teknisk test for en ny standard av arkivmateriale.
  • Jeg er virkelig stolt av denne forespørselen og den tillit de viser til et av Norges kanskje minste produksjonsselskap langt inne i fjellheimen, sier Skilnand. Testen skal jeg utføre i samarbeid med min gode venn og kollega Magne Østby i Sokndal.

Begge driver egne firmaer. Skilnand driver SRS Media AS i Sirdal, mens Østby står bak produksjonsselskapet Filmfolket AS i Hauge i Dalane. De har jobbet sammen i inn- og utland i en årrekke.

  • IWM leverer arkivmateriale til de største kringkasterne og produksjonshusene verden rundt, da synes jeg det er litt stas å bli spurt om vår mening og innspill, sier Skilnand.

De to kollegene holder nå på med ferdigstilling av den kommende dokumentaren «Jakten på Altmark».

Deler av dokumentaren er skutt i og rundt IWM sine lokaler og de har hatt et tett og godt samarbeid med museet underveis.

  • SRS Media AS produserer høykvalitets dokumentarfilmer for kringkasting, norske museum og håndverksbedrifter. Flere av våre produksjoner er vist på NRK og TV2.
  • Vårt spesialfelt er filmer som tar vare på kultur, arv, historier og tradisjoner, forteller Skilnand. Da synes jeg det er litt artig å få oppmerksomhet fra IWM, som legger til at han er svært ydmyk over forespørselen.

Foto: Svein Rune Skilnand er stolt av den forespørsel de har fått fra krigsmuseumet i London.

Et bilde som inneholder utendørs, person, tre

Automatisk generert beskrivelse

Svein Rune Skilnand under opptak til en dokumentar.

Annonse