Home>Front>Flott fyrverkeri over Haugefjedl
Et bilde som inneholder utendørsobjekt, mørk, natt Automatisk generert beskrivelse
Front Nyhet

Flott fyrverkeri over Haugefjedl

 

Nyttårsaften ble en fin dag med sol og stille vær på dagtid. Kvelden ble like flott. Minus sju grader. Fullmåne. Stille vær og gode forhold for raketter. Fyrverkeriet i Øvre Sirdal var veldig flott.

Rakettene var godt synlige. Flotte oppskytinger og det var kjekt å se de mange raketter og nødraketter som kom opp på himmelen.

På Tonstad var det felles fyrverkeri fra båthavna ved midnatt. Oppstillingsplass for publikum var langs promenaden ved Sirdalsvannet.

Et bilde som inneholder utendørsobjekt, mørk

Automatisk generert beskrivelse

Annerledes år

2020 vil bli stående som et merkelig år, lokalt som nasjonalt og internasjonalt. Covid 19

er blitt et nytt begrep som er blitt kjent for milliarder av mennesker.

Annonse

Det har også forandret våre liv og levemåte, både i hverdagen og i helg og fest. Det er en påminnelse om hvor sårbare vi er. Vi har lært hvordan smitte sprer seg i rekordfart.

Nyttårsaften, den 31. desember, er årets siste dag og markerer slutten på det gregorianske kalenderåret og begynnelsen på et nytt, som innledes med 1. nyttårsdag. Nyttårsaften falt i 2019 på en tirsdag, og faller i 2020 på en torsdag.

Sirdal kommune har sendt SMS til innbyggerne og besøkende om smitterådene opptil flere ganger denne romjulen. Der blir vi minnet om å «holde avstand, holde god håndhygiene, begrense antall sosiale sammenkomster og nærkontakter».

Et bilde som inneholder utendørsobjekt, fyrverkeri

Automatisk generert beskrivelse