Home>Samferdsel>Uvær stenger Hunnedalsveien
Et bilde som inneholder snø, utendørs, gå på ski, natur Automatisk generert beskrivelse
Samferdsel

Uvær stenger Hunnedalsveien

Hunnedalsveien eller fylkesvei 45 ble ved 17-tiden torsdag stengt, fra Øvstabøbommen til Gravassryggen. Dette kom ikke overraskende etter at vinden og snøfokka har øket på utover ettermiddagen og kvelden.
  • Det ble for mye vind til at vi kunne holde Hunnedalsveien åpen i dette uværet. Stengingen kom ikke overraskende og vi håper vinden roer seg i løpet av fredagen slik at den kan åpnes til helgen igjen, sier Fred Jonny Wikøren, byggeleder i Agder fylkeskommune.

Vinden vil ikke roe seg før ved lunsjtider fredag, ifølge Yr. Vinden vil holde god styrke gjennom hele natten med kraftige snøbyger.

Foto: Hunnedalsveien er stengt fra Gravassryggen til Øvstabøbommen. Her kjører Risa langs Gravatnet.