Home>Alpint>Drømmevinteren fortsetter
Et bilde som inneholder utendørs, snø, himmel, gå på ski Automatisk generert beskrivelse
Alpint Front Været

Drømmevinteren fortsetter

Drømmevinteren fortsetter. Meldingen for helgen er SOL, nokså vindstille og kaldt, ned mot 20 minus om nettene. For neste uke ser det ut til å bli overskyet, litt høyere temperatur, og litt påfyll av snø. Fra torsdag meldes det om plussgrader.

Ånen Ådneram forteller om fantastiske forhold, både i skitrekket og alle løypene som er oppkjørt og klar for helgen; Sirekrokløypa, Flatstølløypa, Grydalsløypa, Suleskard og Bergetjødn rundt. Ådneram fortsetter med åpent i skitrekket på fredagene også.

Foto: Sirdalsløyper byr på faste og fine løyper, her ved Skvagrautjødn.

Et bilde som inneholder tekst, kommode med skuffer

Automatisk generert beskrivelse

Torbjørn Tjensvold i Fidjeland skitrekk er svært godt fornøyd med forholdene i bakken. – Glimrende, er eneste ord Tjensvold vil bruke om alpinforholdene.

  • Onsdag hadde vi besøk av over 700 besøkende. Det hadde sammenheng med planleggingsdag på noen skoler, sier Øystein Tjørhom, daglig leder i Sirdal Skisenter.

Til helgen er man utsolgt for dagskort. Halvdagskort er det lørdag formiddag, søndag på både formiddag og ettermiddag, pluss lørdag kveld for kveldskjøring i Ålsheia.

  • Jeg håper det kan komme litt snø, for det er noen nedfarten som trenger påfyll, sier Tjørhom.

Sirdalsløyper har også preparert klar løypene som vanlig. Ytterpunkter er Steinbu i Jogledalen, Instestøl og Ånghelleren. I tillegg er det spor innover til Kvinen fra Donsen, der har det vært kjørt med både hundespann og snøscooter denne uken. Urdalskaret og Storeknut har også hatt besøk av tråkkemaskinen.

Annonse

Et bilde som inneholder utendørs, snø, natur, gå på ski

Automatisk generert beskrivelse

Ådneram Skitrekk er klar for helgens innrykk.