Home>Front>Flere dager med utvidet åpningstid
Et bilde som inneholder person, himmel, utendørs Automatisk generert beskrivelse
Front Hytter Nyhet

Flere dager med utvidet åpningstid

Vi satser på flere dager og utvidede åpningstider siden det er så stor pågang med besøk i hyttene denne vinteren, sier Kristine Håvardsen ved Sirdal Hytte Interiør. Nå vil det være åpent lørdag og søndag.

Butikken har nå fått nye eiere. Kristine eier 40 prosent, mens Sinneshyttå AS med Tor Sigve Vik og GS Holding med Irene Sørensen eier de resterende 60 prosent, med halvparten hver. Sirdal og Madla blir nå to selvstendige selskaper. Selskapet i Sirdal skal hete Hytter og hjem.

  • Vi utvider vårt sortiment og tilbyr nå hjelp til møblering av hytter og hjem. I tillegg til fargevalg.

Foto: Kristine måtte redde reklameskilt og saueskinn i den sterke vinden.

Et bilde som inneholder person, innendørs

Automatisk generert beskrivelse

Cedar-møbler er svært populære, sier Kristine Håvardsen.

Cedar Log Furniture er en av bestselgerne og butikken tilbyr både leveranse og montering for de som ønsker hjelp til det. Sedertre kommer fra Alaska og er en tresort som ikke trenger behandling.

I tillegg er det populært med salg av lysestaker og vaser av forskjellige størrelser og sorter. Kristine trekker også fram saueskinn hvor skinn fra villsauer er veldig populært.

Annonse

Kristine har jobbet i butikken siden 2018. Tidligere har hun 20 års erfaring fra helsevesenet, pluss noen år fra oljebransjen med innredning og drifting av bygg.

  • Jeg synes det er helt unikt å få jobbe her oppe og møte hytteeiere. Vi håper vi har noe å tilby alle kunder med vårt sortiment, sier Kristine.

Et bilde som inneholder tekst, person, innendørs, hylle

Automatisk generert beskrivelse

Disse franske koppene med skimotiv er ettertraktet.

Et bilde som inneholder tekst, tre

Automatisk generert beskrivelse