Home>Front>Hjemmekontor på hytta
Et bilde som inneholder utendørs, tre, snø, person Automatisk generert beskrivelse
Front Hytter Nyhet

Hjemmekontor på hytta

Nå skal vi installere hjemmekontor på hytta, forteller Svein Olav Sæverås og Grethe Johannessen, som laster opp tilhengeren på Flesebekk, for å bli kjørt opp til Donsen.

Paul Olav Ousdal skal frakte Sæverås med varer og proviant på snøscooteren, mens Grethe tar skiene fatt den 3 kilometer lange turen oppover til hytta.

  • Vi har ikke noe fibertilgang på Donsen, så der blir det tilkobling via 1 GB mobilnett. Det fungerer greit, sier Sæverås, som håper på bedre vær til vinterferien.

Onsdag og torsdag er det kommet en del nedbør. 20 mm det siste døgnet. Snødybden er nå 41 centimeter ved Sinnes målestasjon og er redusert med 24 cm de siste dagene. Nå ventes det litt regn i kveld og på morgenkvisten skal det slutte med nedbør. Da blir det litt minusgrader og oppholdsvær, er meldingene fra Yr.

Åge Haugen som kjører tråkkemaskinen i flere løyper for Sirdalsløyper, har ikke vært ute siden mandag med maskinene. Han vet ikke når han kjører igjen, for nedbøren bør få renne av seg og snøen må tørke litt før tråkkemaskinene startes opp igjen.

Bekker og elver er åpne. På de fleste vann er det overvann. Med litt frost, klarer de nok å ordne løypene på et vis, hvis ikke vannet allerede har gjort for mye skade enkelte steder.

Foto: Svein Olav Sæverås og Grethe Johannessen skal installere hjemmekontor på hytta.

Annonse

Et bilde som inneholder utendørs, person, tre, himmel

Automatisk generert beskrivelse

Paul Olav Ousdal tar 400 kroner for en 3 km lang tur til Donsen.

Et bilde som inneholder snø, tre, utendørs, natur

Automatisk generert beskrivelse

Bekkene er åpne nå etter mildværet.