Home>Alpint>Lite snø – men sammenkobling
Et bilde som inneholder kart Automatisk generert beskrivelse
Alpint Nyhet

Lite snø – men sammenkobling

Driftsavdelingen jobbet godt i natt og fikk ordnet sammenkoblingen mellom Ålsheia og Tjørhomfjellet via Nystøl, sier Øystein Tjørhom, daglig leder av Sirdal Skisenter.
  • Men det er utrolig lite snø. Enkelte steder ingen ting. Derfor må man være spesielt oppmerksom i løypene med natursnø. Vis aktsomhet og respekter de merkede områder.

Stolheisen og Hulderheimen er klar, men tautrekket er stanset. I Ålsheia er fjellheisen ute av drift.

  • Det blir ikke lagt ut flere dagskort i dag, men har du sesongkort eller har du allerede kjøpt billett er du hjertelig velkommen, sier Tjørhom.
  • Kveldkjøring i Ålsheia er åpent lørdag kveld 17.00-21.00 – men det blir ikke tråkket mellom dag- og kveldsåpent.
  • Litt vind på toppen i dag, 2 grader, men det blir en fin dag med litt varierende solforhold.
  • Foreløpig selges ikke flere billetter til vinterferien (uke 9) grunnet værsituasjonen. Vi kommer til å se dag for dag hvor mange heiskort vi legger ut for salg, da det er svært tynt med snø i løypene. Vi oppdaterer Facebook med ytterligere informasjon når billettene blir lagt ut. Dersom du allerede har kjøpt heiskort eller har sesongkort er det bare å komme, forteller Tjørhom.

PS. Sirdalsløyper er nå ute med tre tråkkemaskiner og kjører opp langrennsløyper. Gå inn på Skisporet.no og se hvilke løyper som blir klargjort.