Home>Front>Velkommen til vinterland
Et bilde som inneholder snø, utendørs, himmel, natur Automatisk generert beskrivelse
Front Nyhet Skiløyper

Velkommen til vinterland

Det går mot ei ny flott helg. Løyper er klare for de som ønsker å bruke langrennski og alpinbakkene ligger nytråkket og klare for besøk. Velkommen til vinterlandet Øvre Sirdal.

Værutsiktene er de beste for helgen. Sol og temperaturer mellom minus 10 og 20 grader. Denne helgen må en regne med litt østlig vind.

Foto: Flotte løyper. Dette motivet har Einar Iversen lagt ut på facebook.

Et bilde som inneholder tekst, blomst, plante

Automatisk generert beskrivelse

Løypenettet i Ådneram er klar med Sirekrokløypa, Flatstølløypa, Grydalsløypa, Bergetjødn rundt og Suleskard.

Sirdalsløyper har kjørt opp over 100 kilometer med løyper. Løypenettet er noe utvidet i det stabile vinterværet. Da tenker vi på Jogledalen inn til Steinbu og løypa til Instestøl. I tillegg kan du gå Urdalskaret, Fiskebudalen, Nesedalen, Forsbergløypa, Fåråsen og fra Nesebrua til Degdammen.

I tillegg har de kjørt over Sinnesvatnet og Svartevatnet. Dette er ekstra og hører ikke med i avtalen med eierne av tråkkemaskinene. Med alle løypetilbudene er det grunn til å minne om innbetaling av løypebidrag for de som ikke har gjort dette for denne sesongen. Penger trengs hvis en skal kjøre hele sesongen med dette vinterværet.

Annonse

Et bilde som inneholder utendørs, bilvei, fjell, dag

Automatisk generert beskrivelse

Nytråkka løyper er klare for helgen.

Alpint

Alle alpinbakker er nå nypreparerte og klar til å ta imot turistene. Stolheisen er åpen daglig. Over 100 gjester daglig, forrige fredag var det over 500. Ådneram skitrekk har også åpent på fredager. Ellers er Ålsheia skitrekk eneste anlegg som har åpent for kveldskjøring fra onsdag til og med lørdag.

Alle skitrekkene i Ådneram, Fidjeland, Ålsheia og Tjørhomfjellet har nå åpent i alle bakker. Sirdal Skisenter melder om utsolgt helg for sine heiser i Tjørhomfjellet og Ålsheia. Der må du kjøpe billett online.

  • Sist helg hadde vi 1.750 besøkende pr dag. Det var en god balanse i anlegget, sier Øystein Tjørhom, daglig leder i Sirdal Skisenter.
  • Forholdene nå er helt utmerkede. Vi har stoppet salg av sesongkort, så nå er det bare ledige dagskort som selges online.

Et bilde som inneholder utendørs, snø, tre, gå på ski

Automatisk generert beskrivelse

Sirdalsløyper lokker turister til løypene med dette motivet.