Home>Skiløyper>Forfriskende med en tur
Et bilde som inneholder tre, utendørs, person, snø Automatisk generert beskrivelse
Skiløyper Været

Forfriskende med en tur

Når du først kommer deg ut, er det forfriskende med en tur. Været skifter mellom snø- og regnbyger, sier Vibeke Forgaard.

Hun startet på Brendeheia, gikk Sesilåmiløypa og ned til Haugen, fortsatte til Kvæven, Deg og Forsberg-løypa, Soleiknuten og tilbake til hytta i Brendehei.

Teodor Kvalvågnes som bor på Kvæven, var ute og luftet hunden, Tico, i snøværet.

Et bilde som inneholder utendørs, snø, person, pattedyr

Automatisk generert beskrivelse

Teodor Kvalvågnes med hunden Tico på tur.

Det var ikke mange som var ute og gikk på langrenn palmesøndag. Tråkkemaskinene hadde kjørt opp løypene. Sporene var fine, men utenfor var det mykt. Været var heldigvis mer snøbyger enn regnbyger i løpet av søndagen.

Skitrekkene melder også om lite besøk denne helgen. Lørdag var en riktig flott dag, men det var mye ledig kapasitet i alle trekkene. Palmesøndag var det mindre besøk, noe været får ta en del av skylden for.

Annonse

Foreløpig er det mindre besøk enn vanlig i hyttene ved en påskestart. Om kveldene kan en se det er mindre lys i hyttene og det samme ser en på parkeringsplassene, der det er nokså glissent.

Værutsiktene i påskestarten har ikke vært det beste og mange har nok utsatt avreise til tirsdag eller onsdag, når det er forventet bedre vær med mindre nedbør, og mer sol.

Et bilde som inneholder snø, utendørs, gå på ski, person

Automatisk generert beskrivelse

Ikke lett å få junior med i barnetrekket på Fidjeland.