Home>Alpint>Glad vi ikke må stenge alpinanleggene
Et bilde som inneholder person, snø, utendørs, mann Automatisk generert beskrivelse
Alpint Hytter

Glad vi ikke må stenge alpinanleggene

Det var noen voldsomt omfattende restriksjoner regjeringen kom med tirsdag kveld. Men vi får bare være glade for at ikke alpinanleggene ble stengt, sier Øystein Tjørhom, daglig leder for Sirdal Skisenter, til Sirdalmedia.
  • Vi vet foreløpig ikke hva to-meters-regelen vil innebære. Vi venter på svar fra landsforeningen vår, Norske Fjell og Destinasjoner, hvordan køene skal ordnes. Pluss regler for bruk av stolheisen og antall besøkende.

Tjørhom må også sjekke med kommuneoverlegen i Sirdal om antall sitteplasser, om de som tilhører samme kohort kan sitte ved samme bord, selv om det blir mindre enn to meter.

  • Her kom det mange utfordringer, men jeg regner med at vi finner løsninger. Munnbind innendørs på spisestedene er ok. Uansett hvilke regler og ordninger som kommer, så taper vi ytterligere økonomisk på disse innstramninger, sier Tjørhom.

Foto: Øystein Tjørhom venter på flere svar.

Et bilde som inneholder tekst, person, innendørs

Automatisk generert beskrivelse

Gerd Madland, Joker Sinnes, får nye utfordringer med to-meteren.

  • Vi må avvente og se hvilke anbefalinger og regler kommunen kommer med på onsdag, sier Gerd Madland, daglig leder av Joker Sinnes.

Munnbind regner Madland med blir et påbud, for det er ikke lett å holde to meters avstand hele tiden når du er i butikken.

  • I dag kan det maks være 40 besøkende samtidig, men gjerne mindre hvis det hoper seg opp i frukt og grøntavdelingen samt ved brødene.
  • Vi regner med å få noen anbefalinger fra Norgesgruppen på onsdag. Det vanskeligste nå blir bestilling av varer siden det er lagt begrensninger på antall besøkende i hyttene, sier Madland, som fikk mye å tenke på etter tirsdagens pressekonferanse med nye anbefalinger og regler.

Sirdal kommune vil komme med sine anbefalinger og regler for påsketuristene i løpet av onsdagen, sier ordfører Jonny Liland (ap) til Aftenbladet.

Annonse