Home>Næringsliv>Mindre trafikk for å handle
Et bilde som inneholder tekst, person Automatisk generert beskrivelse
Næringsliv Nyhet

Mindre trafikk for å handle

Denne påsken er det langt mindre trafikk for å handle enn det var i vinterferien og i romjulen, sier Bård Manneråk Bakken. Han er butikkvert ved Joker Sinnes og tar imot alle handlende og gir dem en dash med Antibac.

Han tar imot kundene utendørs og holder styr på eventuell kø og slipper inn besøkende når det er ledig i butikk. To-meters avstand og munnbind er påbudt denne påsken.

Bård minnes vinterferien, da det var kø helt bort til flaskeautomatene.

  • Kundene respekterer den jobben jeg utfører og skjønner hvor viktig det er å holde orden på køen. Kommer hele familier, ber jeg dem om å begrense antall som går inn i butikken. Det er ikke noe problem, sier Manneråk Bakken.

De fleste som kommer har munnbind, hvis ikke har jeg noen på lager som deles ut til kundene. Han tror det dårlige været sammen med begrenset besøk (to) på hyttene er årsaken til mindre trafikk. I tillegg er det jo et nasjonalt råd om at alle bør handle i hjemmekommunen, før de drar på hytta.

Dette er mer uforståelig for de som driver butikk i Øvre Sirdal. Påsken pleier vanligvis være den beste perioden, der en kan legge opp litt ekstra for resten av året. Nå har de bestilt varer som om det skulle være en vanlig påske, det kan bli spennende å se hvordan regnskapet blir når påsken er over.

Bård Manneråk Bakken gir gjestene en sprut med Antibac når de kommer.

Annonse

Et bilde som inneholder tekst, person

Automatisk generert beskrivelse

Bård Manneråk Bakken trives med å være vert og å møte publikum.