Home>Front>Mye nysnø og gode forhold
Et bilde som inneholder snø, utendørs, gå på ski, transport Automatisk generert beskrivelse
Front Skiløyper Turløyper

Mye nysnø og gode forhold

Når snøværet gir seg utpå ettermiddagen, ser det ut for å bli ei tålig bra skihelg. 20 – 40 centimeter nysnø, varierende fra sted til sted. Snøen er kommet siden onsdag kveld. I går var det en blanding av snø og regn. Nå ligger temperaturen på cirka null grader. Noen steder blåser snøen vekk mens det andre steder kommer som bløt og kram snø.

Sirdalsløyper har tre tråkkemaskiner ute på morgenkvisten for å preparere løypene. I Ådneram ble Sirekrok-løypa kjørt torsdag, men mye snø var blåst bort. Ånen Ådneram skal nå forsøke å kjøre tråkkemaskinen inn i Flatstøldalen.

Arkivfoto: Ledige plasser i stolheisen denne helgen.

Et bilde som inneholder kart

Automatisk generert beskrivelse

Dette foto ble tatt ved 10-tiden i formiddag.

Ådneram sier at forholdene i skitrekket er gode med all nysnøen. Torsdag regnet det nederst i trekket mens det kom som snø i øvre delen av trekket. I natt er det kommet ti centimeter nysnø. Skitrekket er åpent i dag, pluss i helgen.

Torbjørn Tjensvold i Fidjeland skitrekk har også endret åpningstidene fram til påske. Nå er det åpent torsdag og fredag i tillegg til i helgen. Forholdene er gode og bakken er tråkket.

Annonse

Øystein Tjørhom, daglig leder i Sirdal Skisenter, opplyser at det er mange ledige dagskort og halvdagskort denne helgen. Ønsker du å kjøre alpint, er det bare å booke online.

  • Nysnøen som er kommet de siste døgn kommer godt med i sammenkoblingen mellom Tjørhomfjellet og Ålsheia. Det betyr at det er flere nedfarter og større område å benytte, sier Tjørhom, som tror denne snømengden sikrer helgene før påske.