Home>Nyhet>Økt trafikk i februar
Et bilde som inneholder tekst, utendørs, bilvei, bil Automatisk generert beskrivelse
Nyhet Samferdsel

Økt trafikk i februar

Trafikken øker jevnt og trutt for de som kjører fylkesvei 45 og passerer Øvstabø-bommen. I februar var det 43.759 passeringer. Fin økning sammenlignet med fjoråret på 38.190. Mest trafikk var det i 2016 med 55.968, den rekorden blir nok vanskelig å slå.

De to første helgene i februar var det stort besøk av turister og hytteeiere. Fint og kaldt vær lokket mange til hyttene. Første helgen var det 8.860 besøkende og helgen etter 6.341. Søndag 7. februar var det 5.024 biler som var på dagstur eller kjørte hjem. Det fine været lokket nok også mange til å ta kontordag på hytta, for trafikken onsdag og torsdag var stor.

Da vinterferien startet siste helgen i februar, var det 6.907 passeringer.

Pandemien er helt sikkert en årsak til at hyttene blir så ofte brukt, siden all reising til utenlandet er stengt.

Et bilde som inneholder bord

Automatisk generert beskrivelse

Et bilde som inneholder tekst, kryssord, kvittering

Automatisk generert beskrivelse