Home>Front>Solgt 74 hytter denne sesongen
Et bilde som inneholder snø, himmel, utendørs, bygning Automatisk generert beskrivelse
Front Hytter Nyhet

Solgt 74 hytter denne sesongen

Jeg tror det er flere kjøpere som ser på hytta i Sirdal som en helsårshytte, enn bare som en vinterhytte. Aktivitet og tilbud sommerstid er blitt langt bedre den siste tiden, sier Dan Chruichshank, eiendomsmegler hos EiendomsMegler1 SR-eiendom til Sirdalmedia.

Meglerne hos EM 1 SR-eiendom har denne høsten og vinteren solgt 74 hytter. Det er svært godt og Chruichshank forteller at de ikke har mange brukte hytter igjen for salg i Øvre Sirdal. Denne vinteren har det gått unna med brukte hytter.

Foto: Berli 13 ble solgt tirsdag for 7,5 millioner kroner.

Et bilde som inneholder snø, tre, utendørs, gå på ski

Automatisk generert beskrivelse

Rauneli 12 ble solgt på mandag for 5,2 millioner kroner.

Mandag ble Rauneli 12 solgt for 5.2 millioner kroner. Tirsdag ble Berli 13 solgt for 7.5 millioner kroner som bolig.

  • Er dere utsolgt nå ?
  • Nei, jeg har fortsatt fire ledige hytter for salg, men det minker på salgsobjekter.

På Øyne er det en stor og romslig hytte på 175 kvadratmeter til salgs for 7.390.000 kroner. I leilighetssektoren er det en toppleilighet i Sinnestunet med 57 kvadratmeter bruksareal til 2.990.000 kroner. Videre er det en vertikaldelt hytte i Ådneram fjellgrend på 84 kvadratmeter til 3.290.000 kroner, og ved Vardetjønn på Donsen er det hytte på 87 kvadratmeter bruksareal til salgs for 2.990.000 kroner.

Annonse

Et bilde som inneholder snø, himmel, utendørs, hus

Automatisk generert beskrivelse

Hytta på Øyne som er til salgs.